Putin: Kush sulmon serbët ka sulmuar Rusinë

Putin: Kush sulmon serbët ka sulmuar edhe Rusinë. Qëndrimi i liderit rus, i është përcjell edhe Shqipërisë dhe Kroacisë.   Lavrov, ka deklaruar se forcat kosovare nuk duhet të jenë të pranishëm në veri të Kosovës. Presidenti Rus, Vladimir Putin ka deklaruar se ai që planifikon të sulmoj Serbinë duhet të dijë se kështu ka…

KE, plan për arrestime “VIP” në Shqipëri

Drejtori i Komisionit Evropian për Zgjerimin, Christian Danielson, ka zbardhur dje planin për arrestimin e zyrtarëve të lartë në Shqipëri. Në një aktivitet në Universitetin e Tiranës, ai e vuri theksin tek pastrimi i gjyqësorit dhe luftën kundër zyrtarëve të korruptuar, për të cilën Shqipëria ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Gjermaninë dhe Austrinë.