Kristian Prenga, kampion europe në Kickbox

Kristian Prenga është kampion i Europës në Kickbox për peshën 100 kilogram pas fitores me k.o në raundin e fundit ndaj grekut Vasilis Karagiannidis në Pallatin e Sportit “Asllan Rusi”. Në një atmosferë mjaft të nxehtë të përcjellë falë dhe një transmetimi të Digitalb, kickboxeri i stërvitur nga Ismail Keta arriti të fitojë gjerdanin e…

Gjetan Keta kampion Interkontinental në WBC

Gjetan Keta fitoi gjerdanin e artë të peshës së mesme për titullin interkontinental të versionit WBC pas një tërheqje të kundërshtarit të tij Turgay Uzun, në raundin e pestë. Në një mbrëmje emocionuese në Pallatin e Sportit “Asllan Rusi”, Gjetan Keta ngriti peshë të pranishmit në sallë me një fitore fantastike, në një duel që…