“Veliera”, gjobitet firma që ndoti bregdetin

Gjobitet firma që po ndërton “Velieren”; Ndoti bregdetin me hedhje dherash dhe inertesh; Asnjë qëndrim nga bashkia Durrës; IKU reagon pas denoncimit të faqes Raporto Ndotjen Mjedisore. Firma private që po kryen punimet për ndërtimin e sheshit “Veliera” në Durrës, është gjobitur muajin e kaluar nga Inspektoriati Kombëtar i Ujërave (IKU). Masa administrative është marrë…

“Stop dhunës”, nesër sensibilizim dhe pedalim në Durrës

  Shoqata NDGSH “Ne Dobi të Gruas Shqiptare”, në bashkëpunim me grupimin qytetar “Bicycle Durrës”, nё kuadёr tё fushatёs sё 16 ditёve kundёr dhunёs me bazё gjinore, do të zhvillojë të premten një aktivitet dhe pedalim, me qëllim sensibilizimin mbi dhunën ndaj gruas. Aktiviteti do të nis në orën 09:30 dhe parashikon që pas dhënies…