“Ça thu” tradhëton Bechettin, kalon ne TV Klan

Përfituesi i parë i aktit arbitrar të mbylljes së Agon Channel duket se do të jetë TV Klan. Dy prezantuesit e emisionit investigativ “Ça Thu” janë larguar përfundimisht nga Francesko Bechetti, të cilin e mbrojtën me zjarr dhe pathos verën e shkuar dhe do ta nisin me vonesë sezonin e ri televiziv në Televizionin Klan.

Mbyllet Agon Channel (VIDEO)

Sonila Meço, një nga moderatoret kryesore të “Agon Channel“, ka përcjellë lajmin se nuk do të ketë më vazhdimësi ky televizion. Ajo ka shfrytëzuar rrjetin social Facebook, për të bërë me dije se “Agon Channel” është mbyllur.

Për mediat që heshtin, paçi fatin e Agon-Channel

Nga Aurel Rakipllari – Në çdo vend normal dhe sado pak demokratik mbyllja e një televizioni është një lajm shumë i keq, i cili meriton të jetë në krye të çdo televizioni, gazete apo portali, por në Shqipërinë tonë (të gatuar me brum të prishur) kjo gjë nuk i bën përshtypje askujt.