Urdhëri i Merkel: Azilkërkuesit t’i dëbojmë me avionë ushtarakë!

Qeveria Federale vendosi një paketë masash për të përshpejtuar procedurat për një dëbimin më të shpejtë të azilkërkuesve që u është refuzuar kërkesa për azil. Siç bën të ditur “Bild Zeitung”, bashkëpunëtorët e Kancelares Merkel njoftuan se Qeveria Federale është duke planifikuar, ndër të tjera përveç fluturimeve të planifikuara të linjave të rregullta edhe përdorimin…

Kush fiton azil në Gjermani?

Qindra-mijëra njerëz që u bëjnë ballë deteve të pabesa dhe udhëtimeve të ashpra, në kërkim të një jete më të mirë në Evropë, dhe shumë të tjerë që kanë humbur jetën duke u përpjekur, kanë shkaktuar ankth brenda Bashkimit Evropian, ku pikëpamjet për pranimin e migrantëve dhe refugjatëve dallojnë gjerësisht.