KLASA PUNËTORE MES FAKTIT DHE OPINIONIT

*Nga Sami CURRI ANALIZË/ Ditët e sotme mund të dëgjosh për termat koorporatë, sipërmarrje, investime, kapital, kredimarrje, kredidhënie, norma interesi, koncension…, e ku ta di unë sa e sa terma të tjerë të cilët mund të përdoren në fushën e ekonomisë. Por të flasësh për klasën punëtore në Shqipëri, themelin e gjithë këtyre të tjerave,…