Policia liron 8 studentët që qëlluan kryeministrin Rama (video)

Pas gati 8 orësh të mbajtur në ambientet e policisë, janë liruar 8 studentët që u ndaluan pasi akuzohen se qëlluam me vezë kryeministrin Rama. Ata thanë se kanë dhënë dëshmitë e tyre dhe se procedimi ndaj tyre do të zhvillohet në gjendje të lirë. Para medieve studentët thanë se në ambientet e policisë nuk…