Drejtësia, të vërteta të pathëna dhe të pavërteta që thuhen

ANALIZË *Ergi Picaku *Sami Curri Më 2 dhjetor 2015 efektivët “Shqiponja” të policisë së Tiranës kanë arrestuar prokurorin, Haxhi Giu, 55 vjeç. Sipas Prokurorisë,  Haxhi Giu ka tentuar që të ndryshojë klasifikimin e një vepre penale, në këmbim të një shume parash për Paulin Shporin, i akuzuar për “Prodhim dhe shitje e lëndëve narkotike”. Prokuroria nuk specifikon…