ISIS po kultivon kanabis në zonat malore shqiptare

Xhihadistët po e mbushin Britaninë e Madhe me kanabis nga Shqipëria dhe ISIS po siguron para për fushatën e tij të terrorit nëpërmjet ngritjes së “fermave” të kultivimit të kanabistit në Shqipëri dhe tregtimit të drogës në Britani. Kështu shkruan gazeta britanike “Daily Mirror”, e cila u referohet disa burimeve të shërbimeve sekrete. 

Tiranë, vendet ku mund të sulmojë ISIS

Tirana është futur në listën e kryeqyteteve të rrezikuara nga sulmet terroriste të ISIS dhe sic mund ta shihni nëpër rrugë prej tre ditësh janë shtuar masat e sigurisë. Policia ka kaluar në nivel të lartë gadishmërie, pasi shërbimet inteligjente të huaja ia kaluan këtë informacion SHISH-it. Por kush janë vendet më të ekspozuara?