Aksidentet minerare, dështim shtetëror dhe heshtje politike

ANALIZË Vetëm në harkun kohor të një muaji, në qarkun e Dibrës kanë humbur jetën 3 persona në sektorin minerar, 53-vjeçari  Mehmet Dardha banues në fshatin Majtarë, Dibër, dhe dy vëllezërit Losha, në Selishtë të Peshkopisë. Por bilanci i aksidenteve minerare është edhe më i rëndë, pasi galeritë e Bulqizës janë përgjakur shumë, kjo si…