Rreziku i një opozite qesharake

Nga Andi Bushati “Drejt kryengritjes” me këtë titull sa absurd aq dhe qesharak e hapte faqen e saj të parë këtë të mërkurë organi zyrtar PD-së, “Rilindja demokratike”. Në fakt gazeta kishte shpënë në skaj një paralajmërim të Lulzim Bashës i cili tha një ditë më parë se vendi gjendet në prag të mosbindjes civile.…