Ja skandali i radhës me policinë rrugore (VIDEO)

Pasi në rrjetet sociale u publikua një video ku një polic i bënte me dije një qytetari se po e gjobiste për shpejtësi dhe shpejtësinë e maste me sy, një tjetër videoskandaloze qarkullon në rrjetet sociale. Kësaj here është filmuar rasti i një polici në Kavajë.Qytetari refuzon dhe i kërkon patrullës t’i tregojë se me…

Udhëri i Haki Çakos: Mos arrestoni më berberë

Lajmi i dhënë nga lapsi.al për arrestimin e dy berberëve për evasion fiskal dhe ironia që e pasoi nga rrjetet sociale deri në parlament, e ka vënë në vështirësi policinë e shtetit. Drejtori i Përgjithshëm Haki Çako ka lëshuar një urdhër të posaçëm për të gjitha drejtoritë e policive në rrethe.

Policia e Bulqizës nuk dinë se çfarë janë rregullat, përdor uniformën gjatë shërbimit në ambiente të ndaluara me ligj

  Policia e Bulqizës përdor uniformën në ambiente të ndaluara me ligj, gjatë orarit të shërbimit, veprim ky që ndalohet nga Rregullorja e Policisë së Shtetit. Në foton e disponuar nga Alb-Info, shihen dy efektiv të Policisë së Bulqizës të cilët janë ulur në një Bar-Kafe, të veshur me uniformën e Policisë, gjatë kohës kur…