LAMTUMIRË PS/ Hafizi dhe Blushi me parti të re

Duket se orët e Ben Blushit dhe Mimoza Hafizit në Partinë socialiste kanë përfunduar dhe janë duke profiluar me qytetarët një parti të re, e cila bazohet tek nevoja ëpr shtet të së drejtës dhe larg interesave direkte. Në një intervistë për Ora News, deputetja Hafizi thotë se ka edhe deputetë të tjere brenda dhe…

Blushi: Ja shkeljet e statutit të PS-së

Në Shqipëri deputeti socialist Ben Blushi i dorëzoi sot grupit parlamentar të partisë së tij një dokument ku siç deklaroi ai vetë, vërtetohet se “statuti i PS është shkelur në të paktën 30 përqind të neneve, që ligji për partitë pol në Shqipëri është shkelur në thelbin e vet,