Qeveria e aksioneve

Nga Bledian Koka Nëse i kërkohet një mendjeje të ftohtë të japë një përkufizim për modelin e qeverisjes, fjala e para do të ishte, pa diskutim: qeveria e aksioneve. E aksionit kundër informalitetit, kundër kultivimit të lëndëve narkotike, aksionit kundër vjedhjes së energjisë, aksionit kundër karburanteve, kundër lojërave të fatit, aksioni kundër ndërtimeve pa leje,…

Pritet hapja e aeroportit të Kukësit, “Nënë Tereza” humbet ekskluzivitetin e fluturimeve ndërkombëtare

Ditë më parë qeveria shqiptare premtoi se në krye të dy javëve do të njoftonte heqjen e ekskluzivitetit të fluturimeve ndërkombëtare nga Rinasi. Dhe kjo u lançua si nj arritje. Gjatë një interviste për “A1Report” ministri i Ekonomisë, Arben Ahmetaj, bëri të ditur se ishte rënë dakord me koncesionarin gjerman dhe me këtë kuadr edhe…