Plehrat “pushtojnë” rrugën nacionale Shijak-Durrës

Plehrat të cilat hidhen përgjatë rrugës nacionale Shijak-Durrës, janë kthyer në një problem shqetësues për banorët e zonës dhe përdoruesit e rrugës. Rruga nacionale Shijak-Durrës përshkohet në të dyja korsitë e saj, nga banesa dhe biznese, të cilat i hedhin plehrat në disa pika  përgjatë rrugës.