Trimat rusë, dikur dhe sot

Më 25 gusht të vitit 1968, tetë qytetarë sovjetikë kanë dalë në Sheshin e Kuq të Moskës dhe kanë shpalosur pankarta duke denoncuar pushtimin sovjetik të Çekosllovakisë. “Për lirinë tuaj dhe tonën”, lexohej në parullën kryesore që mbanin.