Politika Shqiptare para, seks dhe gjak

ANALIZË Mediat online sot u hapën me një foto, që në vetëm pak minuta u kthye në foton më të komentuar, ndërsa për t’u pëlqyer kjo nuk dihet ende. Debatet filluan, dikush komentonte se kjo foto përbënte skandal, ndërsa të tjerë filluan ta quanin jetë personale, fundja seksi pjesë e pandashme e gjithësecilit është, foto…