Lajthit portieri i Serbisë: Shkojmë për luftë në Shqipëri

“Pas asaj që shkaktoi në Beograd droni me flamurin e të ashtuquajturës Shqipëri të Madhe, ne jemi të gatshëm për përleshje dhe luftë në Elbasan”, – ka thënë portieri i ekipit kombëtar serb Vladimir Stojkoviç! Në një intervistë për gazetën serbe “Alo”, ai thotë se futbollistët serbë janë përgatitur për luftë dhe përleshje në Elbasan.