SKANDALI/ Rafineria e Cërrikut u dha me koncesion, por u shkri për skrap

Kompania Kurum pati premtuar investimin e 48 milionë eurove për ta rivënë në punë rafinerinë, por e shkriu për skrap që në muajin e parë, ndërsa autoritetet thonë se kanë “identifikuar probleme” por nuk kanë marrë masa për të konfiskuar garancinë e koncesionit dhe as për të kërkuar llogari për shkatërrimin e paautorizuar të pronës…

Ja skandali i radhës me policinë rrugore (VIDEO)

Pasi në rrjetet sociale u publikua një video ku një polic i bënte me dije një qytetari se po e gjobiste për shpejtësi dhe shpejtësinë e maste me sy, një tjetër videoskandaloze qarkullon në rrjetet sociale. Kësaj here është filmuar rasti i një polici në Kavajë.Qytetari refuzon dhe i kërkon patrullës t’i tregojë se me…

Skandal/ Zyra e Punës Bulqizë refuzon t’i kthej përgjigje kërkesës së Alb-Info për informacion. ZVP Bulqizë: “Gjejeni ku të doni informacionin”

Zyra e Punës Bulqizë ka refuzuar ti përgjigjet kërkesës së Alb-Info, kërkesë dorëzuar pranë këtij institucioni në datën 26. 07. 2015 për të marrë informacion, në lidhje me disa pyetje të shtruara prej nesh. Në datën 26. 07. 2015 mbuluesi i shkrimit është paraqitur personalisht pranë Zyrës Vendore të Punësimit Bulqizë, ku ka dorëzuar kërkesën…