Operacione ndaj mediave në Turqi

Policia në Turqi ka filluar disa operacione kontrolli ndaj bizneseve, pronë e një kompanie të madhe  mediatike. Sipas grupeve të të drejtave të njeriut mendohet se kjo është një fushatë për të goditur gazetat dhe televizionet që janë kritikë ndaj presidentit turk Recep Tayyip Erdoğan dhe partisë së tij, Partia Islamike për Drejtësi dhe Zhvillim,…