Organizohet në teatrin “Aleksandër Moisiu”, aktiviteti “Luajmë dhe Vallëzojmë” (Foto+video)

  Qendra Kulturore e Fëmijëve Durrës, po organizon aktivitetin tre ditor “Luajmë dhe Vallëzojmë”. Ky është edicioni i 18-të, në të cilin marrin pjesë nxënës nga shtete të ndryshme, si Kosova, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Maqedonia, Turqia, Greqia, Italia, Rumania, Kroacia, Mali i Zi, si dhe nxënës nga 20 qytete të Shqipërisë.

Plehrat “pushtojnë” rrugën nacionale Shijak-Durrës

Plehrat të cilat hidhen përgjatë rrugës nacionale Shijak-Durrës, janë kthyer në një problem shqetësues për banorët e zonës dhe përdoruesit e rrugës. Rruga nacionale Shijak-Durrës përshkohet në të dyja korsitë e saj, nga banesa dhe biznese, të cilat i hedhin plehrat në disa pika  përgjatë rrugës.