Pranohet se me CEZ është çeduar. Por çfarë apo sa?.

Akuza për aferën e CEZ-it po përshkallëzohet, por tani në drejtim të përgjegjësisë për mbylljen e marrëdhënieve me kompaninë çeke. Dhe me kallëzimin penal të Kontrollit të Lartë të Shtetit, po hapen disa të vërteta, që marrin rrugë nga shqetësimi i zyrtarëve socialistë. Për këtë mjafton të shikohet se çfarë thonë dy të kallëzuarit, ministri…

Kush i nxori dokumentat qe akuzojne Meten?

Kush i nxorri faksimilet qe implikojne Ilir Meten? Kjo eshte pyetja 1 milone dollareshe qe qarkullon keto ore ne mjedisin politik. Pas lajmit te botuar nga BIRN qe ka treguar se si kreu aktual i kuvendit merrte rryshfet nga kompania qe mblidhte parate e CEZ, jane ngritur disa dyshime.