Rama kopjon Berishën, rikthen “Shqipëria 1 Euro”

Kryeministri Edi Rama kur ishte në opozitë e kritikoi nismën e Berishës “Shqipëria 1 Euro”, osë së paku ishte pesimist për suksesin e saj. Por sot që është vetë kryeministër e ka rikthyer sërish këtë nismë. Në vendimet e marra nga Qeveria sot sanksionohet me ligj lidhja e kontratave me tarifë simbolike prej 1 euro…

Të fshehtat e darkës së fundit Rama-Meta

Një pyetje gëlon prej ditësh: çfarë urgjence i shtyu Metën dhe Ramën në darkonin së bashku në natën e vigjiljes së 21 janarit? Tashmë për darkën që u shtrua në restorantin e botuesit të “Panorama”, Irfan Hysenbelliu, janë bërë shumë hipoteza, por Laps.al ka arritur të depërtojë në disa nga të fshehtat e saj. Të…