Sërish protestë në Shkup, kërkohet dorëheqja e presidentit (FOTO)

Shkupi është përfshirë përsëri nga protesta mbrëmjen e së premtes. Mijëra persona para selisë së qeverisë po protestojnë duke kërkuar dorëheqjen e presidentit Gjorgje Ivanov, pas vendimit të këtij të fundit për të amnistuar të gjithë zyrtarët nën hetim. Gjithashtu ata kërkojnë formimin e një qeverie ekspertësh dhe pezullimin e vendimit për zgjedhje të parakohshme…

LOJA E NUMRAVE ËSHTË KYÇE PËR ZGJEDHJE TË DREJTA NË MAQEDONI

Me 15 korrik të këtij viti, me ndihmën e BE, liderët e partive më të mëdha politike në Maqedoni kanë arritur marrëveshjepër të zgjidhur krizën politike në vend. Marrëveshja urdhëron zgjedhje të reja për prill të 2016-ës, ndryshime në personel të disa ministrive kyçe të qeverisë, emërimin e Prokurorit Special që do t’i udhëheq hetimet…