Rituali politik i raporteve të progresit

Të martën me nëntor, Komisioni Evropian (EC) lansoi Raportin vjetor të Progresit të Shqipërisë si pjesë e Pakos së Zgjerimit 2015. Sivjet EC nënvizoi pikëpamjen e tyre se ky vend ka bërë progres sa i përket kriterit politik, duke vazhduar të zbatojë e konsolidojë reforma në rend të ligjit.

Lajthit portieri i Serbisë: Shkojmë për luftë në Shqipëri

“Pas asaj që shkaktoi në Beograd droni me flamurin e të ashtuquajturës Shqipëri të Madhe, ne jemi të gatshëm për përleshje dhe luftë në Elbasan”, – ka thënë portieri i ekipit kombëtar serb Vladimir Stojkoviç! Në një intervistë për gazetën serbe “Alo”, ai thotë se futbollistët serbë janë përgatitur për luftë dhe përleshje në Elbasan.

Kjo ndodh veç tek shqiptarët: Marrin kredi e shkojnë në det

Bankat komerciale, të cilat veprojnë në Kosovë, gjatë muajve të verës kanë ardhur me oferta të reja për kredi, e që është kredi për pushime. Gati të gjitha këto banka në ueb-faqet e tyre dhe përmes fletushkave që po i shpërndajnë te qytetarët, po i informojnë këta të fundit se ofrojnë kredi për pushime.

Ja kundërshtarët e Shqipërisë për botërorin e Rusisë

Po hidhet në Rusi shorti për grupet e kampionatit botëror Rusi 2018. Deri më tani Shqipëria që gjendet në vazon e tretë gjendet në Grupin G me Spanjen, Italine, Maqedoninë,Izraelin dhe Litetshteinin. Trajneri i Shqipërisë, Gianni de Biasi nuk e ka komentuar shortin e kualifikimeve për Kupën e Botës ‘Rusia 2018’ ne Facebook ndoshta sepse…