Nesër në 7 përsëri!

REPORTAZH- Nga Valbona Bezati Me qindra njerëz kalojnë çdo ditë përpara punishtes së tij në rrugën e Durrësit, disa as që e dinë se që ai ndodhet, të tjerë i drejtohen sa herë kanë nevojë për ndonjë riparim, e të tjere e kanë bërë mik ne 60 vitet e punës së tij si orëndreqës. Astrit…

Tirana e lidhur me tela

Katrahura e rrjetave të merimangave mbërthen qiellin, e mbulon në kurthe tokën. Rreziku më i madh që ndeshemi përditë janë kabllot elektrike që varen sipër kokave tona  dhe me përcjelljen e  elektricitetit na mundësojnë vdekjen e sigurt.

Bulqizë, tërmet i fuqishëm me maknitudë 5.0 ballë

Bulqiza dhe Tirana janë tronditur sërisht sot nga dy tërmete të njëpasnjëshme me maknitudë 5.0 dhe 3.3 ballë. Sipas Shërbimeve ndërkombëtare të sismiologjisë, lëkundjet e tërmetit janë ndierë në  06:20:27 dhe 07:26:18 dhe ka pasur një maknitudë prej 5.0 dhe 3.3 ballë.